شخصی سازی و توسعه
شخصی سازی و توسعه
یکی از مزیتهای اصلی نرم افزار سی ار ام مایکروسافت، توسعه پذیری و قابلیت شخصیسازی آن میباشد. برخلاف بسیاری از نرمافزارهای موجود در بازار، این پلتفرم این قابلیت را به سازمانها ارائه میکند که در کمترین زمان و با کمترین هزینه نسبت به تولید نرمافزارهای شخصی، اقدام به پیاده سازی نیازهای خود بر روی این بستر می کند. بدین منظور مایکروسافت از ابزارها و تکنولوژیهای متفاوت جهت توسعه این بستر بهره میبرد که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است:
• ابزارهای داخلی (Built-in): Form Editor, App Designer, Workflow engine, Report Builder و …
• ابزارهای مکمل: XRM ToolBox, Ribbon work bench, Report Builder و …
• تکنولوژیهای برنامه نویسی: C#, CSS, HTML, JavaScript, React.js, SQL query و …
• تکنولوژیهای ادغام نرمافزارها: Rest API, Soap service, SSIS و …
همانطور که میدانید سازمانها معمولاً از دو رویکرد برون سپاری و درون سپاری به منظور توسعه ی سیستمهای نرمافزاری خود بهره میبرند. سه عامل تاثیرگذار در انتخاب هر یک از این دو رویکرد، عبارتند از دانش سازمانی. تجربه پیاده سازی و عدم وابستگی. توسعه پلتفرم XRM مایکروسافت نیز از این دو رویکرد خارج نیست. در صورتی که قصد توسعه داخلی این پلتفرم را دارید موارد زیر را ارزیابی نمایید:
• وجود دانش توسعه این پلتفرم: دانش بومی و به روز رسانی این دانش در سازمان یکی از چالشهای پیش رو در این رویکرد است. اگرچه میتوان با استفاده از دانش مشاوران این حوزه و انتقال آن به داخل مجموعه و آموزشهای موجود در فضای مجازی این دانش را تا حدود زیادی به دست آورد.
• تجربه ی توسعه این پلتفرم: باید گفت که عملاً پیاده سازی، راهکاری بهینه، کاربر پسند و قابل نگهداری و توسعه آتی، بدون حضور یک طراح راهکار (Solution maker) مسلط به نرم افزار CRM مایکروسافت، با تجربه مشارکت در دهها پروژه عملاً امکانپذیر نخواهد بود. با توجه به اندک بودن این دست از مشاوران در بازار کار ایران و عدم تمایل قالب آنها به حضور دائمی در یک مجموعه پیشنهاد میگردد در کل مراحل تولید از مشاوره ی آنها بهره مند شوید.
• عدم وابستگی: یکی دیگر از عواملی که باعث میشود که سازمانها رویکرد درون سپاری را دنبال کنند، عدم وابستگی به تیمهای بیرونی و کاهش هزینههای اجراست. نکته ی چالش برانگیز در این رویکرد این است که در صورتی که تیم تولید آن مجموعه به هر دلیلی جدا شود، عملاً دانش کسب شده را نیز همراه خود خواهد برد و سازمان مجدداً نیاز به سرمایهگذاری بر روی نیروهای جدید خواهد داشت. حال فرض کنید که فرایندهای تحلیل، طراحی و پیاده سازی در آن سازمان مکتوب سازی نشده باشد! در آن صورت عملاً توسعه و پشتیبانی از این سیستم نیازمند هزینه ی مضاعف بوده یا عملاً امکانپذیر نمی باشد.
در صورتی که قصد توسعه ی پلتفرم خود، از طریق برون سپاری را دارید، مهمترین چالش پیش روی شما عدم شناخت فرایندها، ساخت و نیازهای شما از سمت تیم مجری خواهد بود. این چالش با انجام مرحله ی تحلیل و طراحی و مکتوب سازی فرایندها تا حدود زیادی برطرف خواهد شد. در صورتی که تیم مجری را به درستی انتخاب کنید، قطعاً آن تیم دانش لازم و تجربه کافی را خواهد داشت و در خصوص وابستگی نیز باید به این نکته اشاره کرد که تولید مستندات صرفاً منجر به عدم وابستگی چه در روش برون سپاری و چه روش درون سپاری خواهد شد.
مجموعه ی سایا افتخار دارد در کلیه مراحل چه تحلیل و طراحی، چه مشاوره و چه پیاده سازی و توسعه در کنار شما باشد.
اگر به دنبال راهکارهایی برای بهبود مدیریت ارتباط با مشتریان خود هستید، هماکنون وقت آن رسیده که با ما تماس بگیرید! تیم متخصص ما در سایا آماده است تا با ارائه مشاورههای تخصصی و مبتنی بر تجربه، شما را در انتخاب بهترین راهکارهای سی ار ام یاری کند. با بهرهگیری از خدمات مشاوره ما، میتوانید به سرعت به اهداف کسبوکاری خود دست یابید و در مسیر رشد و موفقیت قرار بگیرید. برای اطلاعات بیشتر از جزئیات دقیق پکیج ها و اطلاع از قیمت و تعرفه ها با یکی از روش های زیر با ما تماس بگیرید.